Helios-Academy

Workshop Japanse meridiaan behandeling

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Japanse meridiaan behandeling

april 13 @ 10:00 17:00

Deze introductie workshop behandelen we de achtergrond, theorieën, diagnoses en behandelpatronen in lezingen- en demonstratievorm.

In deze workshop zullen de deelnemers kennis hebben van de geschiedenis en ontwikkeling van Meridiaan Therapie, de kerntheorieën die ten grondslag liggen aan de praktijk ervan, de belangrijkste diagnostische beoordelingen en patronen, en een idee hebben van hoe de behandeling wordt uitgevoerd en hoe de behandelingseffecten worden beoordeeld.

Keiraku Chiryo, Japanse meridiaantherapie, is een traditionele vorm van acupressuur die eind jaren dertig begon. Het is een acupunctuursysteem gebaseerd op traditionele ideeën uit de Suwen, Lingshu en Nanjing. Terwijl gebruik wordt gemaakt van minimale theorie, concentreert het systeem zich op het vinden van een van de verschillende primaire patronen op basis van praktische interpretaties uit de Nanjing om met de behandeling te beginnen.

De diagnose richt zich op palpatie van de buik en polsen en wordt geleid door traditionele beschrijvingen van Qi en de meridianen en het vijffasen- en yin-yang-denken. De Suwen en Lingshu informeren ideeën over hoe te modificeren en af ​​te tappen, geleid door Nanjing-verfijningen. Door ervaring is een systematische, stapsgewijze behandelaanpak ontwikkeld. De behandeling is heel zachtaardig en probeert de balans in het lichaam te herstellen, zodat de patiënt kan beginnen te genezen – het doel van de behandeling.

HELIOS-ACADEMY

0346554084

Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op “Koop Tickets” om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar